Eberca werkplaatsen

Inbouw- en servicestations voor mobiele klimaat- en energiesystemen

Eberca beschikt over een drietal werkplaatsen voor verkoop, onderhoud, reparatie en installatie van bijvoorbeeld standverwarmingen, klimaatsystemen, startmotoren en dynamo’s. Met een servicepunt in het Noorden van het land (TCN) en in Midden- en Zuid-Nederland (Eberca /TCC Numansdorp) bieden wij landelijke dekking. TCN beschikt over een eigen aanlegsteiger, voor een optimale bereikbaarheid over het water. Daarnaast hebben wij een vestiging in België waardoor wij ook de Belgische markt optimaal kunnen bedienen.

TCN SneekTCC NumansdorpEberca bvba Haasrode

Merkonafhankelijke service

Bij Eberca kunt u terecht voor al uw mobiele klimaatvraagstukken, ongeacht het merk. Naast onze vaste merken, waaronder Eberspächer en Clion-Marine, fungeren onze werkplaatsen ook als service- en inbouwstation voor andere merken. Als klimaatspecialist kennen wij de markt als geen ander.

 

Vind een dealer bij u in de buurt

Huidige locatie of
 
 
Bezig met laden...

Nieuws en actualiteiten

 
25 oktober 2016 Eberspächer productnieuws

Dit najaar heeft Eberspächer haar nieuwe lijn producten gelanceerd.

Lees verder
 
22 juni 2016 Projectpagina

 De Clion-Marine projectpagina staat online!

Lees verder
 
13 juni 2016 Nieuwe Eberspächer-airco website!

De nieuwe Eberspächer airconditioning website staat online!

Lees verder
 
18 maart 2016 Eberspächer wint best brand 2016!

Voor de 11e keer hebben de lezers van het Duitse autoblad ‘Auto Motor und Sport’ in de '' Best Brand'' lezerspoll gestemd voor de beste merken in o.a. de volgende categorieën: Automotive accessoires, Toeleveranciers en Automotive services.

Lees verder
 
23 oktober 2015 NIDV & METS 2015

Eberca - Klimaatsystemen voor alles wat rijdt of vaart. Wij zullen deelnemen aan de NIDV en de METS en zullen u tijdens deze beurzen graag weer vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees verder