Eberca: Klimaatspecialist voor alles wat rijdt en vaart

Geavanceerde verwarming- en airconditioningsystemen

Eberca levert diverse verwarming-, airconditioning- en energiesystemen voor onder meer personenauto’s, laadruimten, bedrijfsvoertuigen, campers en de (plezier) vaart. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van losse onderdelen en complete klimaatsystemen. Daarnaast beschikken wij over de juiste kennis en expertise voor reparatie, onderhoud en engineering van complete klimaatsystemen.

Eigen werkplaatsen: altijd een servicepunt in de buurt

Eberca beschikt over een drietal eigen werkplaatsen. Hier kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor elk mobiel klimaat- en energievraagstuk, ongeacht het merk dat u voert. Daarnaast profiteert u met Eberca van een uitgebreid dealernetwerk, waardoor er altijd een servicepunt bij u in de buurt is.

Eberca als vertegenwoordiger van uw merk

Op zoek naar een distributeur van uw merk? Eberca is de vertrouwde vertegenwoordiger van uw bedrijf of merk in de Benelux. Wij dragen bij aan uw groeiambities via verschillende distributiekanalen. U bent verzekerd van de juiste aandacht voor uw merk, dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in combinatie met een proactieve marktbenadering en innovatiedrang.

Geavanceerde werkplaatsen 

Op zoek naar een nieuw klimaatsysteem? Vervanging of reparatie van uw huidige verwarming- of aircosysteem? Eberca beschikt over een drietal eigen werkplaatsen: TCN Sneek, TCC Numansdorp en Eberca BVBA. Hier kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor elk mobiel klimaat- en energievraagstuk. 

Meer weten over de klimaatoplossingen van Eberca voor uw voer- of vaartuig? Of bent u op zoek naar een professionele distributeur van uw merk? Maak een afspraak.

 

Vind een dealer bij u in de buurt

Huidige locatie of
 
 
Bezig met laden...

Nieuws en actualiteiten

 
25 oktober 2016 Eberspächer productnieuws

Dit najaar heeft Eberspächer haar nieuwe lijn producten gelanceerd.

Lees verder
 
22 juni 2016 Projectpagina

 De Clion-Marine projectpagina staat online!

Lees verder
 
13 juni 2016 Nieuwe Eberspächer-airco website!

De nieuwe Eberspächer airconditioning website staat online!

Lees verder
 
18 maart 2016 Eberspächer wint best brand 2016!

Voor de 11e keer hebben de lezers van het Duitse autoblad ‘Auto Motor und Sport’ in de '' Best Brand'' lezerspoll gestemd voor de beste merken in o.a. de volgende categorieën: Automotive accessoires, Toeleveranciers en Automotive services.

Lees verder
 
23 oktober 2015 NIDV & METS 2015

Eberca - Klimaatsystemen voor alles wat rijdt of vaart. Wij zullen deelnemen aan de NIDV en de METS en zullen u tijdens deze beurzen graag weer vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees verder